Årets aktiviteter

Händelser i Vapnödalen

Under årets gång händer det en massa olika saker i föreningen där alla är välkomna! Nedan finns årsprogrammet och kommande händelser.

Valborgsfirande i Tiarp

På Valborgsmässoafton, 30 april, är det den traditionella Valborgsbrasan på Solvalla gård. Vi samlas tillsammans på åkern vid dammen kl 20:30 och sjunger in våren innan vi tänder Valborgsbålet.

Alla är välkomna!

Midsommarafton

På midsommarafton, 21 juni, firar vi sommaren på Fjällgård i Tiarp. Dagen genomförs oavsett väder och är en trevlig och uppskattad tradition för Vapnödalen. 
Kl 14:00 möts vi och då blir det danslekar kring midsommarstången till levande musik och sång. Det blir även straffsparkstävlig i fotboll mellan Tiarp och Ågarp!
Ta med egen fika till pausen!

Fri entré.

Familjedag

Söndagen den 25 augusti får alla familjer komma på en mysig familjedag! Det bjuds det både på grillad korv, varsin godispåse, m.m. Alla leksugna barn och föräldrar är välkomna.

Plats enligt senare besked.

Berättarkväll i Vapnökyrkstuga

Tisdagen den 12 september kl 19:00 är det berättarkväll i Vapnö kyrkstuga. Föredragshållare är ej bestämd ännu-

Jättetrevligt för alla nyinflyttade i Tiarp och Ågarp. Ni är hjärtligt välkomna!


Granagille

Lördagen den 7 december mellan 12:00-14:00 bjuder byalagsförening på korv med bröd på Solvalla gårds julgransodling i Tiarp. Titta in i Tomtestugan och se om tomten är hemma! I Tomtestugan bjuds det även på glögg, saft och pepparkaka samt en godispåse till barnen. 

Arrangerat av Vapnödalens byalagsförening.

Skapa din hemsida gratis!