Årets aktiviteter

Händelser i Vapnödalen

Under årets gång händer det en massa olika saker i föreningen där alla är välkomna! Nedan finns årsprogrammet och kommande händelser.

Valborgsfirande i Tiarp

På Valborgsmässoafton är det den traditionella Valborgsbrasan på Solvalla gård. Vi samlas tillsammans på åkern vid dammen kl 21:00 och sjunger in våren innan vi tänder Valborgsbålet.

Alla är välkomna!

Midsommarafton

På midsommarafton firar vi sommaren på Fjällgård i Tiarp. Dagen genomförs oavsett väder och är en trevlig och uppskattad tradition för Vapnödalen. Kl 14:00 möts vi och då blir det musik och sång med danslekar kring stången. Ta med egen fika till pausen!

OBS! Vi måste hålla minst 1,5 m avstånd och luckor mellan varandra.

I år blir det inget traktortåg genom byn, men alla är välkomna att ta sig dit för att fira midsommaren med oss!


Öppen stuga på torpet Lugnet

Klockan 14:00 på torpet Lugnet kan man söndagen den 8 augusti lyssna på bygdehistoria. Det bjuds på en kaffeservering samt härlig musikunderhållning.

Alla som är sugna på att veta mer om bygdens bakgrund är välkomna att titta in!

Familjedag

Söndagen den 5 september får alla familjer komma på en mysig familjedag! Det bjuds det både på grillad korv, varsin godispåse, m.m. Alla leksugna barn och föräldrar är välkomna klockan 14:00! Plats kommer vid ett senare besked.

Berättarkväll i Vapnö stuga

Tisdagen den 14 september kl 19:00 är det berättarkväll i Vapnö kyrkstuga. Föredragshållare är inte bestämd än.Granagille

Lördagen den 4 december mellan 12:00-14:00 bjuder byalagsförening på korv med bröd på Solvalla gårds julgransodling i Tiarp. Titta in i Tomtestugan och se om tomten är vaken! I Tomtestugan bjuds det även på glögg, saft och pepparkaka samt en godispåse till barnen. 

Arrangerat av Vapnödalens byalagsförening.